Een passend antwoord

Omdat we maar al te goed beseffen dat applicaties net zo goed zijn als dat de gebruiker het gebruikt, zijn we de Monaco Academy gestart. Daarom biedt het leerhuis van Monaco een ruim aanbod van trainingen voor zowel planners, teamleiders als HR-adviseur aan.

Voor ons is het belangrijk om alle gebruikers zo goed mogelijk te instrueren en te begeleiden in het gebruik van MONACO. Het is iedere dag weer een uitdaging om daarin zo goed mogelijk te presteren en voorop te blijven op het gebied van personeelsplanning en leermethoden en middelen. Door dicht bij onze klanten te staan leren wij van hen en zij weer van ons, dat uit zich in een prettige coöperatieve werksfeer waar ruimte is voor groei en creativiteit. Ook voor jou willen wij ‘partner in planning’ zijn.

Sjaak Goedegebure

Het voelt een beetje als familie

Sjaak Goedegebure – Stichting Arduin

Maatschappelijk betrokken

Hoewel wij het leuk vinden om samen met onze klanten mooie oplossingen te ontwikkelen en hier een beetje aan te verdienen, vinden we dat wij ook een rol hebben in de maatschappij. Zo ondersteunen wij ieder jaar verschillende goede doelen waaronder bijvoorbeeld de CliniClowns, stichting Leven met Kanker en stichting Kika.

Contact

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Not readable? Change text.