DRP Basis/Expert
shutterstock_708560407

E-Learning

E-learning, het leren via informatie- en communicatie-technologie geeft je de mogelijkheid om een breed scala aan trainingen aan te bieden die tijd en plaats onafhankelijk zijn en daarmee flexibel en zeer doelgericht. De voordelen van e-learning zijn legio. Het is een belangrijke aanvulling op het trainingscurriculum.

  • “De organisatie wil naar meer zelfregie via het portaal. We hadden al een e-learning omgeving en konden de MONACO e-learning daar gemakkelijk in plaatsen. Nu hebben we voor alle medewerkers het portaal en het gebruik hiervan beschikbaar via e-learning".

    Planners over E-learning
    Planners over E-learning

ASSESSMENT

Hoe goed ben je nu daadwerkelijk in het gebruik van MONACO? Welke kennis bezit je en waarin kan je nog verbeteren. De Monaco Acadamy gebruikt een online assessment om te bepalen wat het niveau is van planners, maar ook van applicatiebeheerders.

MONACO Suite

Trainingen

Monaco Academy biedt alle mogelijke trainingen aan op het gebied van de MONACO software en planning-methodieken; via zowel klassikale trainingen, losse trainingen, workshops, e-learning en assessments. Daarnaast leveren wij ook theorie en praktijk- trainingen ism onze partners.

shutterstock_553451416

Ervaringen

Al vele klanten zijn door onze trainers begeleid in het juiste gebruik van MONACO en het optimaal plannen van medewerkers. Ook levert MONACO Academy gecertificeerde plannerstrainingen via haar business partners. Lees hier enkele ervaringen van onze klanten.

Onze trainers

Alle trainers-consultants binnen de MONACO Academy zijn ervaren (zorg)professionals en hebben hands-on ervaring met planning. Tevens hebben zij de interne opleiding tot MONACO-trainer gevolgd en zijn zij vanuit Monaco BV bevoegd om de MONACO-trainingen en Certificering te doen.

Kennis en whitepapers

Samen met onze planners, applicatiebeheerders, managers en medewerkers hebben we een surplus aan kennis over planning en het gebruik van MONACO. In de nieuwsbrief wordt deze kennis verspreidt, daarnaast kun je hier interessante artikelen en whitepapers downdloaden.

Brochure MONACO Academy

Planning en ondersteuning

“Ik heb wel een idee wat de kwaliteit van planning is binnen mijn organisatie. Maar ik zou niet in cijfers kunnen uitdrukken hoe en hoe goed er nu daadwerkelijk wordt gepland“? Heb jij wel een juist idee van het verbeter- en besparingspotentieel?

Training monaco flex extern
Contact

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Not readable? Change text.