Training monaco flex intern
DRP Managers

Kennis en whitepapers

Samen met onze planners, applicatiebeheerders, managers en medewerkers hebben we een surplus aan kennis over planning en het gebruik van MONACO. In de nieuwsbrief wordt deze kennis verspreidt, daarnaast kun je hier interessante artikelen en whitepapers downdloaden.

E-Learning

E-learning, het leren via informatie- en communicatie-technologie geeft je de mogelijkheid om een breed scala aan trainingen aan te bieden die tijd en plaats onafhankelijk zijn en daarmee flexibel en zeer doelgericht. De voordelen van e-learning zijn legio. Het is een belangrijke aanvulling op het trainingscurriculum.

  • HMS Host exploiteert horecapunten op nagenoeg alle grotere vliegvelden in de wereld, waaronder Schiphol. Doordat we constant groeien zochten we een planningspakket dat past binnen onze dynamische hospitality omgeving en sterk is in de planning van flexkrachten. Wij hebben dit in MONACO gevonden.

    Jan-Willem Hilbron
    Jan-Willem HilbronHMS Host
Training monaco flex extern

Ervaringen

Al vele klanten zijn door onze trainers begeleid in het juiste gebruik van MONACO en het optimaal plannen van medewerkers. Ook levert MONACO Academy gecertificeerde plannerstrainingen via haar business partners. Lees hier enkele ervaringen van onze klanten.

shutterstock_543467674

Trainingen

Monaco Academy biedt alle mogelijke trainingen aan op het gebied van de MONACO software en planning-methodieken; via zowel klassikale trainingen, losse trainingen, workshops, e-learning en assessments. Daarnaast leveren wij ook theorie en praktijk- trainingen ism onze partners.  De MONACO Academy is daarmee je sleutel tot een succesvol beheer, groei en ontwikkeling van kennis over plannen in jouw organisatie. MONACO Academy ondersteunt je bij het continue proces van kennisopbouw en kennisbeheer.

Contact

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Not readable? Change text.