applicatiebeheer
MONACO AcademyCard

Academy Card

“Het was voor ons een eenvoudige keuze. De kosten van de CARD zijn minimaal die heb je er na een training al uit. Daarnaast kunnen onze planners zich inschrijven voor de gratis trainingen en gaan we nu starten met het assessment. Ongelooflijk  wat we met de CARD krijgen, zelfs de extra ondersteuning van het applicatiebeheer was met korting”.

Onze trainers

Alle trainers-consultants binnen de MONACO Academy zijn ervaren (zorg)professionals en hebben hands-on ervaring met planning. Tevens hebben zij de interne opleiding tot MONACO-trainer gevolgd en zijn zij vanuit Monaco BV bevoegd om de MONACO-trainingen en Certificering te doen.

Ervaringen

Al vele klanten zijn door onze trainers begeleid in het juiste gebruik van MONACO en het optimaal plannen van medewerkers. Ook levert MONACO Academy gecertificeerde plannerstrainingen via haar business partners. Lees hier enkele ervaringen van onze klanten.

shutterstock_708560407

Kennis en whitepapers

Samen met onze planners, applicatiebeheerders, managers en medewerkers hebben we een surplus aan kennis over planning en het gebruik van MONACO. In de nieuwsbrief wordt deze kennis verspreidt, daarnaast kun je hier interessante artikelen en whitepapers downdloaden.

shutterstock_543467674

Delta PI

Met de Delta Pi® wordt het roosterproces van je organisatie op basis van aanwezige rooster- en gebruiksgegevens geanalyseerd op verschillende essentiële kerngebieden, zoals verzuim, verlof, capaciteit, inzet, kosten, gebruik en proces. Analyseer de planning en verbeter! Ontdek trends, analyseer inzet en maak rapporten en dashboards voor het management.

Assessment

Hoe goed ben je nu daadwerkelijk in het gebruik van MONACO? Welke kennis bezit je en waarin kan je nog verbeteren. De Monaco Acadamy gebruikt een online assessment om te bepalen wat het niveau is van planners, maar ook van applicatiebeheerders.

Trainingen

Monaco Academy biedt alle mogelijke trainingen aan op het gebied van de MONACO software en planning-methodieken; via zowel klassikale trainingen, losse trainingen, workshops, e-learning en assessments. Daarnaast leveren wij ook theorie en praktijk- trainingen ism onze partners.

DRP expert

E-learning

E-learning, het leren via informatie- en communicatie-technologie geeft je de mogelijkheid om een breed scala aan trainingen aan te bieden die tijd en plaats onafhankelijk zijn en daarmee flexibel en zeer doelgericht. De voordelen van e-learning zijn legio. Het is een belangrijke aanvulling op het trainingscurriculum.

shutterstock_708560407
  • Monaco heeft binnen korte tijd hun planningsoplossing geïmplementeerd waarmee binnen BAM de inzet van de juiste mensen op projecten wordt bewaakt. Het helpt BAM om grip te houden op de kwaliteit en kosten bij het plannen van werkkrachten op projecten.

    Jacqueline Uijterlinde
    Jacqueline UijterlindeBAM
Contact

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Not readable? Change text.