Ervaringen van cursisten en organisaties

De MONACO Academy levert standaard trainingen gericht op planners, applicatiebeheerders, medewerkers en HR functionarissen. Gecertificeerde trainers geven naast klassikale trainingen ook onsite ondersteuning, maatwerk trainingen, inloopdagen, roostercafe’s en workshops. Daarnaast voeren zij assessments uit.

Al vele klanten zijn door onze trainers begeleid in het juiste gebruik van MONACO en het optimaal plannen van medewerkers. Ook levert MONACO Academy gecertificeerde plannerstrainingen via haar business partners, kijk hiervoor meer informatie. Zie hieronder enkele reacties van onze klanten:

DRP Basis

Waarom is MONACO uniek?

Warande
We zijn erg enthousiast over de opleiding. Erg nuttig en sommige onderdelen waren best pittig. Mooi om te zien dat er nog meer kan met MONACO dan we al dachten. Eigenlijk moeten we deze opleiding regelmatig herhalen ter opfrissing van onze kennis.”

St Anna ziekenhuis
Zeer verhelderend dat er voor handelingen een veel kortere weg is. Een opfris training is erg nuttig en zeker voor herhaling vatbaar”.

ZGAO Amsterdam
Het is net een toverdoos, alles zit erin. Het is prettig om met cursisten van meerdere organisaties bij elkaar te zitten. Je leert veel van elkaar”.

Overige opmerkingen tijdens trainingen:

  • “MONACO Flex heeft zoveel meer mogelijkheden dan we dachten”.
  • “Een training die ik mijn collega’s zeker zal aanraden”.
  • “Er blijven eigenlijk altijd wel vragen leven. Tijdens een training worden handige tools, tips&tricks aangereikt. En je krijgt antwoord op je vragen.”
  • “Ook is er ook iets voor te zeggen om samen met je mederoosteraars de training te volgen omdat je dan beter op elkaar afgestemd kunt roosteren.”
MONACO Werkplekplanning
Contact

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Not readable? Change text.