MONACO AcademyCard

De MONACO AcademyCard

Training is onontbeerlijk om het beste uit de applicatie te halen. We zien vaak dat een nieuwe planner het leert van de oude planner waarbij 25% van de kennis sowieso verloren gaat. Daarnaast daalt bij iedereen het kennisniveau en zou een periodiek opfris verplicht moeten zijn. De planning is zo goed als dat de planners zijn. We zien de noodzaak van training wel in, maar welke trainingen dan? Tevens zijn deze trainingen niet in het budget opgenomen. Lastige struikelblokken voor optimale planning.

Speciaal daarvoor heeft de Monaco Academy de Monaco Academy Card in het leven geroepen. Eenvoudig en compleet, met korting planners opleiden, testen en ondersteunen, het kan! Met de MONACO AcademyCard® wordt het behoud van kennis voor uw organisatie bijzonder interessant gemaakt. De AcademyCard® biedt zeer veel voordeel en privileges voor uw organisatie.

Speciaal daarvoor heeft de Monaco Academy de Monaco Academy Card in het leven geroepen. Eenvoudig en compleet, met korting planners opleiden, testen en ondersteunen, het kan!

Zeer uitgebreid pakket

Met de MONACO AcademyCard® wordt het behoud van kennis voor uw organisatie bijzonder interessant gemaakt. De AcademyCard® biedt zeer veel voordeel en privileges voor uw organisatie. Met MONACO zet u uw medewerkers optimaal in, met behoud van kwaliteit van uw dienstverlening. Goede up-to-date kennis van MONACO is hiervoor onontbeerlijk. Met de MONACO AcademyCard® kan dat. Wat zit erin:

  • grote korting op alle MONACO trainingen
  • toegang tot MONACO instructiefilms
  • gratis online assessments voor MONACO gebruikers
  • als eerste een blik in nieuwe versies
  • 10% korting op periodieke ondersteuning door consultants
  • gratis opfristrainingen
  • speciale acties voor kaarthouders gedurende het jaar

Meer met minder

“Het was voor ons een eenvoudige keuze. De kosten van de CARD zijn minimaal die heb je er na een training al uit. Daarnaast kunnen onze planners zich inschrijven voor de gratis trainingen en gaan we nu starten met het assessment. Ongelooflijk  wat we met de CARD krijgen, zelfs de extra ondersteuning van het applicatiebeheer was met korting”.

MONACO Flex

Meetbaar plannen met Delta Pi

Nog meer uit de planning halen? Concreet bezig zijn met WFM en alles uit het verbeter en besparingspotentieel halen? Als u niet weet wat het huidige kennisniveau binnen uw organisatie is? Laat dit objectief meten a.d.h.v. de Delta Pi score. U krijgt dan direct een concreet beeld van het verbeter- en besparingspotentieel.

De MONACO AcademyCard® stelt iedere organisatie in staat om de planningskennis op niveau te houden. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De kaart verdient zich altijd terug
Vraag de MONACO AcademyCard® snel aan bij uw accountmanager en maak direct gebruik van de voordelen. Uiteraard kunt u het ook aanvragen via:

info@monacoacademy.nl

+31 (0)767 200 200

Contact

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Not readable? Change text.