Trainingen MONACO

Introductie:

De MONACO Academy is ons leerhuis voor alle MONACO gebruikers. Voor planners, managers, projectleiders, P&O-ers en applicatiebeheerders. De Monaco Academy is opgericht met het doel de continuïteit en verdieping van kennis mbt Monaco software en Monaco planning te garanderen. Het juiste en volledige gebruik van software is alleen mogelijk met de juiste en volledige kennis over deze software. Monaco Academy biedt alle mogelijke trainingen aan op het gebied van de MONACO software en planning-methodieken; via zowel klassikale trainingen, losse trainingen, workshops, e-learning en assessments. Zie hier voor het gehele curriculum. De MONACO Academy is daarmee je sleutel tot een succesvol beheer, groei en ontwikkeling van kennis over plannen in jouw organisatie. MONACO Academy ondersteunt je bij het continue proces van kennisopbouw en kennisbeheer.

Sleutel tot Succes:

Onderzoek geeft aan dat gebruikers van software in de regel na 4 jaar nog 25% van de functionaliteit gebruikt. Indien de kennis wordt overgedragen van planner naar planner is hiermee een verlies aan vaardigheden van 40% geen uitzondering.

Het up-to-date houden van actuele kennis, gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in product, markt en organisatie is van dusdanige noodzaak dat 67% van de respondenten aangeeft hier de urgentie van in te zien maar onvoldoende middelen hiervoor beschikbaar te hebben.

MONACO AcademyCard

MONACO AcademyCard

Meer en goedkoper trainen? Met de  de MONACO AcademyCard® wordt het bijzonder interessant gemaakt.

Vacatures Monaco

E-LEARNING

E-learing is flexibel, bespaart tijd en is zeer geschikt voor het onderhouden van kennis.

ASSESSMENT

Hoe goed zijn de planners nu daadwerkelijk in het gebruik van MONACO? Test jezelf.

Flexibilisering

DELTA PI

Met de Delta Pi® wordt het roosterproces van uw organisatie op basis van big data geanalyseerd.

Contact

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Not readable? Change text.